Ben je woonachtig in gemeente leiden en heb jij een probleem of klacht met jouw huurwoning of kamer. Dien dan nu een verzoek in via onze website. Mocht het niet per brief/e-mail afgehandeld kunnen worden, dan komen wij bij u langs voor een gepast advies. Vervolgens bespreken we met u of we contact kunnen opnemen met de verhuurder. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan schakelen wij de Huurcommissie in. Wij vragen géén vergoeding voor onze diensten. Het invullen van onderstaand formulier is noodzakelijk voor het in behandeling nemen van uw zaak. Voor veelgestelde vragen klik hier.

N.B.: indien uw huisgenoten gebruik willen mkane van de dienstverlening van Huurteam Leiden, dienen zij het webformulier persoonlijk in te vullen.

Aanmelden zaak

    Persoonsgegevens

  • Gegevens woonruimte & zaak

  • SEPA-machtiging

  • Huurteam Leiden verleent haar dienstverlening in beginsel gratis. Wij schieten de leges van te starten zaken bij de Huurcommissie voor. De leges dienen aan Huurteams te worden vergoed, indien u de zaak wil laten intrekken of wanneer u door de Huurcommissie wordt veroordeeld tot het betalen van de leges. Deze SEPA-machtiging zal pas worden gebruikt wanneer Huurteams aanspraak heeft op een vergoeding van de voorgeschoten leges.
  • Serviceovereenkomst

 

Verificatie

 

Indien het formulier succesvol is ingediend ontvangt u een ontvangstbevestiging in uw mailbox. Let op: het kan zijn dat onze berichten in de spamfilter terecht komen. Hoort u niets van ons, controleer dan uw spamfilter.