Over de organisatie

De Leidse Studenten Belangenorganisatie (LSBo) heeft een eigen Huurteam opgericht te Leiden, handelend onder de naam: Huurteam Leiden!

De Leidse Studenten belangenorganisatie

De LSBo bestaat meerdere decennia en heeft daarin meerdere namen gekend. De laatste organisatie wijziging stamt uit 2013. De LSBo heeft veel ervaring met het studentenleven in Leiden, en staat klaar om de belangen van studerend Leiden te vertegenwoordigen. De LSBo is een vereniging die jaarlijks een bestuur aanstelt. Het Huurteam is een onderdeel van de LSBo, waarbij de werkzaamheden worden uitgevoerd door juridische adviseurs.

Het Huurteam LEiden

Bij studentenbelangen wordt veelal binnen de muren van een onderwijsinstelling gedacht, maar hoe staat het met de muren van je woning? De LSBo signaleerde dat de Leidse huurder adequaat geholpen wil worden bij hun huurproblemen. Een Huurteam dient daarbij als een volksinstrument om deze problemen aan te pakken. Wat wij doen als Huurteam lees je hier! [plaats link]

De juridisch adviseurs

Het Huurteam Leiden kan haar werkzaamheden niet verwezenlijken zonder haar juridisch adviseurs. De juridisch adviseurs verrichten hun werkzaamheden op vrijwillige basis. De groep juridisch adviseurs bestaat op dit moment uit een team van vier betrokken en enthousiaste personen:

Esmee
esmee@lsbo.net
Nienke
nienke@lsbo.net
Nurnisa
nurnisa@lsbo.net
Manon
manon@lsbo.net